Батько ґвалтував 6-річну дівчинку

— 25 червня 2012, 08:43

Родина мешкає в одному з селищ Голопристанського району Херсонської області, пише ТСН.

Чоловік, якому 40 років, сам виховує молодшу доньку. Про те, що він періодично ґвалтує дівчинку, ніхто не знав. Дитина соромилася розповідати про те, що з нею відбувається.

У школі теж ні про що не здогадувались, адже дівчинка вчилася на відмінно і нічим не відрізнялась від своїх однолітків.

Міліціонери з'ясували, що ґвалтівник ніде не працював, жив на пенсії дітей, які їм виплачувались після смерті матері. Дівчинка була не єдиною в родині. Чоловік виховував двох старших дітей своєї дружини. Але на той момент старша падчерка жила окремо, а син навчався у ПТУ.

Хлопець теж отримував пенсію після смерті матері, але вітчим забирав у нього ці гроші і підліток залишався взагалі без засобів до існування. Він поскаржився керівництву ПТУ і вони, у свою чергу, звернулись до служби у справах дітей. Невдовзі чоловіка позбавили батьківських прав на пасинка.

Нерідні діти рідко навідували молодшу сестру через небажання бачитися з вітчимом. Тож чоловіку ніщо не заважало глумитися над донькою. Коли він вкотре зґвалтував дівчинку, вона не витримала і розповіла усе старшій сестрі.
Разом вони пішли до міліції та написали заяву. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, працівники кримінальної міліції у справах дітей. Чоловік не очікував візиту міліціонерів і розгубився.

Під час обшуку оперативники вилучили безліч відеокасет і дисків з порнографічним відео, які направили на дослідження. Слідчому дівчинка розповіла, що ґвалтувати її батько почав у шестирічному віці, тоді ще мати була жива. А зі смертю жінки життя дівчинки перетворилося на жах.

Батько примушував її разом з ним дивитися порнографічні фільми, потім "розважався" з нею. Дівчинка згадує, що усе відео було про інтимні стосунки дорослих з дітьми. Наразі чоловіка затримано. Він уже дав свідчення.
Призначено ряд експертиз, з дівчинкою працює психолог. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "зґвалтування". Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Реклама:

Головне сьогодні