Королева Єлизавета "понизила" Кейт Мідлтон

— 27 червня 2012, 16:16

Тепер Кейт Мідлтон має кланятись, якщо поруч немає принца Вільяма, двом кузинам, Беатріс і Євгенії, дочкам Сари Фергюсон і принца Ендрю, пише газета Corriere della Sera, переклад статті якої наводить Інопресса.

"Іншими словами, якщо міщанка Міддлтон появиться на публіці або в приватному порядку перед двома дівчатами, в венах яких тече блакитна кров, то саме вона повинна зробити реверанс, а не навпаки, як, по суті, мало б бути відносно тієї, кому належить стати королевою", - пише видання.

А все тому, що королева Єлизавета практично таємно склала новий протокол, який значно понижує статус герцогині Кембриджської: тепер Кейт повинна буде кланятися королеві, Філіпу, Чарльзу і Каміллі, в присутності і під час відсутності чоловіка, чотирьом прямим нащадкам Георга V, якщо Вільям відсутній.

І лише дружина молодшого сина королеви Едварда Софія Ріс-Джонс повинна схиляти голову перед Кейт, роз’яснює видання.

"Вільям був розчарований поведінкою своїх улюблених родичок Беатріс і Євгенії, які заявили: "Вона не знає, скільки блакитної крові тече в наших венах!" Але Кейт, яка має демократичне походження, має прекрасний характер і намагається подобатися всім, як кажуть при дворі. Вона йде вперед, намагаючись завоювати медалі, пости, симпатії, зробивши своїм девізом: "Не скаржся, не пояснюй", вказує Corriere della Sera.

Через рік після тріумфального вступу в шлюб Кейт стала посланницею монархії, "frontwoman, яка гідно виконує свої обов'язки, завжди прекрасно виглядає на фото і демонструє бездоганний стиль. Вона повернула монархії медійну привабливість, яку після загибелі принцеси Діани перехопили Блер і його наступники".

Реклама:

Головне сьогодні