У криворізькому літньому таборі втопилася дитина. Вихователька не вміла плавати

— 8 червня 2012, 10:20

Другокласники перебували під наглядом виховательки, яка привела їх на стихійний пляж, але, на жаль, сама не вміючи плавати.

Про це повідомляє Сегодня.

Зі слів бабусі однієї з дівчаток, що теж була в таборі, батьки не давали дозволу викладачеві пускати дітей до води, однак підписали документ, за яким малим можна "помочити ноги в річці".

"Я була на березі, а хлопці хлюпалися в воді. Потім Даня, який не вмів плавати, пропав. Ми почали кричати і кликати на допомогу вчительку! Вона стала телефонувати і викликати рятувальників", - розповідає свідок трагедії, дівчинка Аня.

Як повідомили в прес-службі МНС Кривого Рогу, тіло потонулої дитини водолази знайшли на глибині 3-4 метрів, у 4 метрах від берега. Розпочато слідство.

"У річці – урвище. Спочатку – води по щиколотку, а за крок уже по горло. Купатися в цьому місці заборонено", - зазначили в МНС.

Зі школою №10, де навчався Даня, журналістам зв’язатися не вдалося. В Управлінні освіти Кривого рогу те, що вчителька не вміла плавати, назвали грубим порушенням та пообіцяли посилити контроль за безпекою дітей.

Реклама:

Головне сьогодні