В Америці дозволили реєструватись на вибори через Facebook

— 18 липня 2012, 12:39

Як пише Forbes з посиланням на Associated Press, Facebook разом з компанією Microsoft створили додаток, який дозволить американцям реєструватись для голосування.

Крім того, додаток можна лайкнути і порадити друзям.

Штат Вашингтон стане першим штатом, який дозволить реєстрацію на вибори через Facebook, а сам додаток має бути готовим вже наступного тижня.

І вже тоді користувачі Facebook зможуть клікнути на нього на сторінці штату у соціальній мережі. Далі ім потрібно погодитись дозволити Facebook отримати доступ до інформації у соцмережі, яку буде використано для заповнення даних про ім’я та дату народження у формі для реєстрації.

Користувачам все ж треба представити своє посвідчення водія чи ідентифікаційний код для того, щоб продовжити реєстрацію.

"У цю еру соціальних медіа, коли все більше людей починають користуватися онлайн-сервісами, цілком логічно запропонувати людям онлайн-реєстрацію і використати друзів на Facebook, щоб залучити більше людей до реєстрації на вибори", - каже Шейн Хамлін, один з відповідальних осіб за проведення виборів.

За його словами, виборцям не треба переживати, що дозвіл Facebook отримати доступ до персоналних даних може якось бути використана соцмережею.

"Ви надаєте інформацію нам, а не Facebook", сказав він.

Реклама:

Головне сьогодні