Мільярдерам обіцяють безсмертя вже через 10 років

— 20 липня 2012, 12:02

31-річний Дмитро Іцьков стверджує, що найняв 30 вчених, які зможуть втілити в життя його ідею – упродовж 10 років трансплантувати людський мозок у тіло робота, The Daily Mail.

Він зв'язався зі списком мільярдерів з пропозицією про фінансування його пошуків безсмертя, яке бізнесмен називає "кібербезсмертям" і "штучне тіло".

"У вас є можливість для фінансування розширення свого життя аж до безсмертя. Наша цивілізація дуже близько підійшла до створення таких технологій: це не наукова фантастика. Це у ваших силах – переконатися, що ця мета буде досягнута за вашого життя", йдеться в листі Іцькова до мільярдерів, перерахованих в журналі Forbes.

Автор "ідеї безсмертя" - Іцьков. Фото з Facebook

Ця ініціатива відкриває свій офіс у Сан-Франциско уже цього літа, також планують запустити соціальний медіа-проект, щоб підключити вчених по всьому світу.

Як повідомляє сайт Іцькова, "команда 2045" працює над створенням міжнародного дослідницького центру, де провідні вчені будуть займатися дослідженнями і розробками в галузі антропоморфної роботехніки, живої системи з мозком і свідомістю з метою передачі своєї індивідуальної свідомості до штучного перевізника та досягнення кібернетичного безсмертя.

Це фото у Facebook Іцьков підписав так: "Аватар Дмитра Іцькова виконує представницькі функції на #GF2045"

"Я готов доказати, що це можливо, організувавши для вас приватну експертизу концепції продовження життя аж до безсмертя за допомогою кібернетичних технологій за участю провідних світових вчених. Я навіть готовий безкоштовно стати координатором вашого персонального проекту з безсмертя тільки заради того, щоб світ скоріше побачив ці технології", пише Іцьков на своєму сайті.

"Шановні бізнесмени списку Forbes! Життя людини унікальне і безцінне, але й коротке. І лише в хвилину розтавання з ним кожен розуміє, як багато не стиг, не зробив, чи зробив не так. Все, до чого ми були прив'язані, що ми любили в цьому житті, раптом стає недоступним. Сьогодні у вас є унікальний шанс змінити цю ситуацію", - заохочує Іцьков фінансувати у свій проект.

Ось так виглядає проект безсмертя. Фото з сайту

Програма Іцькова стартує з "переміщення" мозку у тіло робота, до створення штучного тіла і аватар-голограми, яка "розкриє" перед власником багато можливостей, на кшталт проходження через стіни.

Фото з Facebook "Руху 2045"

Як відомо, серед людей, які готові вкладати гроші в "безсмертя", є відомий російський бізнесмен, "алюмінієвий король" Олег Дерипаска.

Подейкують, що він витрачає на рік 7 мільйонів доларів на розробку препаратів, що сповільнюють старіння клітин.

Реклама:

Головне сьогодні