Карти Google для Android стали доступні без інтернету

— 23 липня 2012, 16:35

Про це повідомляє прес-служба компанії в Україні.

"Незалежно від того, мандруєте ви за кордоном або Україною, маючи при собі пристрій, в якому є тільки WiFi, перебуваєте під землею в метро, або просто вирішили обмежити використання мобільних даних, щоб заощадити на мобільному трафіку, - відтепер ви можете зберегти в пам’яті до шести великих міст (наприклад, Київ, Львів, Одеса та Лондон, Париж або Нью-Йорк) разом з їхніми околицями та використовувати Карти Google для Android, щоб знайти правильний шлях", - зазначають у Google.

Щоб не заблукати в незнайомому місті, перед тим, як вирушити у подорож треба знайти на карті область, яку збираєтесь відвідати. Потім втбрати "Офлайн-доступ" в меню та підтвердити область на карті, яку бажаєте зберегти.

Внизу карти ви побачите приблизний розмір файлу, щоб знати, скільки місця він займе на вашому пристрої. Після того, як ви підтвердите свій вибір, карта відразу почне завантажуватись.

"Збережіть область та перейдіть до розділу "Мої місця", щоб побачити усі ваші офлайн-карти Якщо у вас на пристрої увімкнуто GPS, синя точка буде відображати ваше місцезнаходження без підключення до бази даних, тобто ви будете завжди знати, де ви знаходитесь. А якщо ваш пристрій має компас, ви можете зорієнтуватися без 3G або Wi-Fi з'єднання", - додають у Google.

Реклама:

Головне сьогодні