До Олімпіади випустили пиво із стероїдами

— 29 липня 2012, 11:35

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на The Drinks Business, слоган компанії - "Never Mind the Anabolics" ("Забудь про анаболіки").

В рамках кампанії пивовари запустили лімітовану серію елю. З такою назвою, вона з'явиться у продажу 28 серпня. На упаковці пива, крім слогана, намальована золота медаль і написано "для прісного покоління".

Пиво містить ряд компонентів, які офіційно заборонені для вживання олімпійськими спортсменами - включаючи стероїди, креатин, гінкго, горіхи, колу, гуарану та інші.

Представники Brew Dog таким чином висловлюють своє критичне ставлення до організаторів Олімпіади, які зробили спонсорами спортивних змагань фаст-фуд компанії, і вважають, що подібний крок може підірвати довіру споживачів до олімпійських спонсорів.

Крім випуску пива, в рамках кампанії Brew Dog проведе захід Brewdolympics (що можна перевести приблизно як "пивоварна олімпіада"). Учасники заходу зможуть взяти участь в таких змаганнях, як, наприклад, "катання бочок", "швидкісна таксидермія" або "найбожевільніша сукня".

Реклама:

Головне сьогодні