Тест

Після 37 чоловікам стає байдуже, в що вони вдягнені – дослідження

На зміну стильним речам у чоловічій шафі приходить дедалі більше мішкуватих кофтин та задрипаних джинсів.

Як показало опитування, двом третинам прекрасних половин доводилося відмовляти чоловіків від купівлі якоїсь негарної одежини. 37% жінок, чиї кохані досягли "немодного " віку, стали купувати їм весь одяг самі.

Про це пише The Daily Mail.

Близько 16% респонденток до рішучих дій із оновлення гардеробу чоловіка спонукало його старомодне та іноді вже замале для нього спіднє. Кожній п’ятій не до вподоби джинси, що їх обирає її супутник життя. Серед інших "злочинів проти моди" учасниці опитування, проведеного сайтом isme.com, назвали сорочки з квітчатим малюнком.

7% жінок пригадали, що їм доводилося "накладати вето" на "кенгурухи" та інші предмети одягу, які більше пасують членам молодіжних банд, аніж чоловікам солідного віку.

В опитуванні взяли участь 2 тисячі жінок віком від 50 років. Більшість із них бажали б, щоби їхні сильні половини взяли за взірець таких відомих чоловіків як Джордж Клуні, Х’ю Грант або ж принц Чарльз.

Між тим чверть чоловіків навідріз відмовляються іти на шопінг разом із дружиною. 26% вирушають за новим вбранням лише тоді, коли попереднє перетвориться на лахміття, а 24% у крамниці оберуть собі найдешевшу одежину, не зважаючи на те, чи пасує вона їм.