Режисер Тоні Скотт наклав на себе руки

— 20 серпня 2012, 10:29

Скотт зістрибнув з моста у передмісті Лос-Анджелесу, повідомляє The New York Times.

Тепер смерть 68-річного режисера розслідують як самогубство.

Близько 12.35 за місцевим часом, кілька людей зателефонували 911, щоб повідомити, що якийсь чоловік зістрибнув з моста Вінсент Томас, що у передмісті Лос-Анджелесу. Пізніше місцева влада підтвердила, що загиблим чоловіком виявився саме Тоні Скотт.

Згідно з Los Angeles Times, у машині режисера, яка була припаркована неподалік, поліцейські знайшли записку. У ній містилась контактна інформація. Прощальна записка самогубця була пізніше виявлена в його офісі.

Серед найвідоміших фільмів Тоні Скотта – "Кращий стрілець" ("Top Gun", 1985 року) з Томом Крузом у головній ролі. З цим актором у 1990-му році режисер зняв ще один фільм - "Дні грому".

ВІДЕО ДНЯ

Серед інших найбільш відомих робіт Тоні Скотта - "Багряний приплив", "Ворог держави", "Доміно". Останньою роботою Скотта, що вийшла на екрани, став фільм "Некерований" 2010-го року.

Тоні Скотт народився 22-го червня 1944-го року в Великобританії. На початку своєї кар'єри він займався зйомкою рекламних роликів для британського телебачення. У Голлівуд Скотт був запрошений на початку 1980-х років. Його дебютним фільмом став "Голод" з Девідом Боуї та Катрін Деньов у головних ролях, додає Лента.Ру з посиланням на Reuters.

Реклама:

Головне сьогодні