Учитель на Сумщині відкрив музей чупакабри. Відео

— 25 вересня 2012, 12:45

Учні залюбки відвідують Музей чупакабри і переконують: про невловиму істоту вони знають куди більше, аніж їхні однолітки з інших шкіл, адже цей музей - перший, і поки що єдиний, в Україні. У школі його жартома називають "мисливцем за чупакаброю", повідомляє ТСН.

Під час численних експедицій дослідник усього незвіданого зібрав чимало матеріалів та речей, які мають прямий стосунок і до чупакабри. Тож і вирішив створити в шкільному музеї криптозоологічний розділ, йдеться у сюжеті ТСН.

"От слід на снігу, довжина його 23 сантиметри. Це - шерсть кролика і на шерсті ви бачите 2 цятки, прокуси - це все, що вона залишає", - розповідає чоловік.

Література, газетні публікації, фото та відео загадкового звіра, сліди від пазурів на кролячих клітках, звіти експедицій - усім, що стосується загадкової чупакабри, цікавляться не лише школярі, а й їхні батьки.

Семикласниця Катерина Константинова розповідає: "Чупакабра - це невивчений феномен. Звідки вона взялась і чому? Можна тільки здогадуватись".

Лідія Косюшко ділиться своїм баченням чупакабри: "Як кенгуру і собака, що вчені його поєднали".

Директорка школи хоч і не вірить в існування цього звіра, але, каже, й сама була б не проти зловити його "на живця". Вона зізнається, що навіть завела вдома кроликів, щоб його побачити. Побачити живу істоту на власні очі поки що не вдалося і дослідникові.

Утім, Володимир Литовака сподівається, що вийти на неї рано чи пізно вдасться: "Найціннішим експонатом експозиції є земля з місця, де була вбита ця істота. Можливо ми проведемо генетичну еспертизу і буде відповідь на запитання, що таке феномен чупакабри".

Учитель біології, який відкрив музей чупакабри, сподівається вже незабаром надати вченим незаперечні докази того, що вона справді існує не лише в байках чи чутках.

Реклама:

Головне сьогодні