Тест

Наречена-втікачка кинула 3 чоловіків та вийшла заміж за дружку

Першим покинутим нареченим Керрі став 32-річний монтажник Крейг Сміт, із яким вони упродовж років збирали гроші на весілля своєї мрії. До урочистої події лишалися лічені місяці, коли дівчина раптом передумала виходити заміж.

Про це пише The Daily Mail.

Два з половиною роки тривав наступний роман Керрі – із 29-річним продавцем Дейвом Фаттером. Коли ж чоловік наважився освідчитися коханій, вона йому відмовила і пішла.

Здавалося, третя спроба дівчини створити сім’ю стане вдалою. Із кавалером №3, 29-річним музикантом Ніком Фармером, вони оселилися разом, розпланували весілля, замовили святковий прийом та навіть розіслали запрошення.

Може, усе б і склалося, якби не втрутилася головна дружка пари – 33-річна Сара Вудфорд. За 6 тижнів до весілля Керрі подруга нарешті наважилася зізнатися – вона її кохає.

Бідолашний Нік отримав відставку, Керрі та Сара стали жити разом, і врешті побралися – в тому ж місці, де мало відбутися її весілля Де’Ес із чоловіком.

"Я завжди думала, що мені судилося бути з чоловіком. Гадаю, я просто хотіла бути "нормальною"… Я починала жити з чоловіком, але щоразу, як він починав говорити про шлюб, я відчувала, що щось не так, і панікувала", - пригадує Керрі.

Дівчина каже, що побоювалася реакції своїх рідних, але, на її превеликий подив, вони підтримали її та лише пораділи, що вона нарешті таки вийде заміж.

"Мій брат навіть пригрозив, що притягне мене до вівтаря, якщо я сама не прийду", - каже вона.

"На щастя, я це зробила і тепер я нарешті заміжня, і це дивовижно", - тішиться Керрі.