Тест

20-річна бразилійка продає цноту задля благодійності

Ціна незайманості 20-річної бразилійки вже сягнула 155 тисяч доларів.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Катаріна називає себе романтиком та каже, що вірить у кохання. Але у продажу цноти вона бачить реальну нагоду змінити світ на краще. Кошти дівчина обіцяє передати неурядовій організації, яка зведе сучасні будинки для нужденних у її рідному штаті Санта-Катаріна.

За цією історією від самого початку спостерігає знімальна група з Австралії. Два роки тому дівчина відгукнулася на пропозицію Thomas William Productions стати героїнею документального фільму "Розшукується незаймана". Режисер намагатиметься показати глядачам емоції Катаріни до та після її першого сексуального контакту. У проекті також бере участь незайманий хлопець на ім’я Александр.

"Я дивлюся на це як на бізнес. У мене є змога подорожувати, бути частиною фільму та отримати за це бонус", - говорить студентка.

"Якщо ти зробиш таке раз у житті, то не станеш від цього повією, точнісінько як зробивши одну чудову фотографію, автоматично не перетворишся на фотографа", - пояснює вона.

Аукціон завершиться 15-го жовтня. Катаріна отримає 20 тисяч доларів та 90% від фінальної ціни.

Переможця аукціону обов’язково перевірять на хвороби, що передаються статевим шляхом. Під час злягання він обов’язково скористається презервативом.

Зустріч покупця із Катаріною відбудеться в літаку, що летітиме з Австралії до США. Таким чином організатори проекту обійдуть закони, що забороняють проституцію.