Санта Клаус балотується на посаду президента США

— 16 жовтня 2012, 10:29

65-річний чоловік, який проживає в Неваді, став кандидатом в президенти в 15 штатах, але його ім'я не буде внесено в бюлетені, і бажаючі проголосувати за нього повинні будуть вписати його в документ самостійно, пише Capital Gazette.

За словами Санти, якщо його оберуть, він обіцяє перевезти своїх оленів до Вашингтону, аби вони паслися на травиці біля Білого дому.
"Решта моїх помічників, наприклад ельфи, лишаться на Північному полюсі, адже їм треба готуватися до різдва", - каже Санта.

Санта Клаус подав документи на реєстрацію в якості претендента на посаду голови США нещодавно. Відомство повинно було перевірити, чи чправжнє ім'я чоловік вписав в папери.

Виявилося, що кандидата дійсно звуть Санта Клаусом - він змінив ім'я в 2005 році. Раніше його звали Томас Патрік О'Коннор.

Теперішній Санта-Клаус раніше працював у поліції Нью-Йорка. Він не одружений. Санта Клаус став одним з двох десятків кандидатів, чиї імена неприсутні у бюлетенях. Претенденти, які бажають балотуватися в президенти, ще можуть зареєструватися у виборчих списках до 31-го жовтня. Дострокове голосування проводиться з 27-го вересня.

День виборів у США призначено на 6 листопада.

Реклама:

Головне сьогодні