В Нью-Йорку затримали полісмена, що збирався з'їсти сотню жінок

— 26 жовтня 2012, 10:36

Як оголосило Федеральне бюро розслідувань США, Гілберто Валле писав електронні послання своєму невпізнаному спільникові, в яких обговорював подробиці цього страшного плану, повідомляє Бі-бі-сі.

Влада дізналася про наміри 28-річного Валле від його колишньої дружини.

Гілберто Валле був арештований в своєму будинку в нью-йоркському районі Квінс. Жодна жінка від його дій не постраждала.

За повідомленням влади, Валле служив в одному з поліцейських ділянок Манхеттена і користувався базою даних поліції для отримання інформації про можливих жертв.

ФБР дізналося про плани Валле у вересні, після того як він відправив зі свого домашнього комп'ютера є-мейли і текстові повідомлення, в яких детально обговорював те, що він має намір зробити зі своїми потенційними жертвами.

ВІДЕО ДНЯ

Його дружина Кетлін, з якою Валле розлучився, звернулася в поліцію після того, як виявила в його комп'ютері інкриміновані матеріали.

Співробітники ФБР і відділу внутрішньої безпеки поліції конфіскували комп'ютер і виявили ці повідомлення.

Згідно позовній заяві, Валле і його спільник обговорювали можливість використання хлороформу для приспання жертв перед їх доставкою на кухню до квартири Валле.

За відомостями поліції, Гілберто Валле зустрічався з однією з намічених жертв в ресторані.

У позовній заяві стверджується також, що обвинувачений вів у лютому переговори з невідомою особою про викрадення іншої жінки за гроші, коли він писав: "5 тисяч доларів - і вона ваша".

Аналіз даних у його комп'ютері виявив, що у нього зберігалися досьє на приблизно 100 жінок - з іменами, фотографіями та часто іншими особистими даними, наприклад, описами зовнішності і адресами.

Реклама:

Головне сьогодні