Оголена муза з висоти пташиного польоту: серія робіт новозеландського фотографа

— 27 листопада 2012, 17:50

Працюючи над проектом 'Aerial Nudes, чоловік знімав свою кохану модель із гелікоптера.

Про це пише The Daily Mail.

Ці фото були зроблені в 1984-1987-му роках, тож ні про який Google Map не йшлося, запевняє Кроуфорд. Він працював тоді комерційним фотографом, тож частенько здіймався в повітря на невеликих літаках та гелікоптерах.

"Дивлячись униз із гелікоптеру, який висить над землею, ти бачиш ландшафт, як його бачать птахи, та зненацька все стає абстрактним та симетричним, без відволікаючої лінії горизонту", - розповідає 61-річний Кроуфорд.

"Я подумав, що розміщення оголеної фігури в такому місці підкреслить те, що ми, людські істоти такі крихітні та незначущі порівняно з величчю планети, на якій живемо", - говорить він.

Пригледівши згори якусь гарну місцину, фотограф потім навідувався туди та вмовляв господарів чи місцеве начальство дозволити провести оголену фотосесію з Кариною.

Минуло понад 20 років, перш ніж Кроуфорд представив широкому загалові свої світлини. Фотограф пояснює, мусив дати собі час, щоби в голові вляглися думки та враження.

"Як фотограф, ти стаєш дуже близьким до своєї роботи. Ти думаєш про неї, корегуєш її, збільшуєш та друкуєш, і тоді втомлюєшся від неї", - зазначає він.

Після того, як Кроуфорд здобув чимало схвальних відгуків від інтернет-шанувальників, він планує повернутися до свого проекту. Цього разу оголеною позуватиме вже його 27-річна донька Амелія, а декорацією стане Boeing 747.

Реклама:

Головне сьогодні