Полісмен, що взув безхатченка, став героєм мережі. Фото

— 30 листопада 2012, 10:50

Офіцер на певний час зник, а потім повернувся із новою парою взуття, пише The New York Times.

Його вчинок так би і залишився непоміченим, якби його не сфотографувала туристка із Арізони, яка потім виклала світлину на офіційну сторінку поліції Нью-Йорка у Фейсбуці.

Протягом одного вечора, пост зібрав 1,6 мільйони переглядів та отримав близько 275 тис. "лайків" та більше 16 тис. коментарів.

Кажуть, що офіцер не бачив, як його знімають. Утім, серед основної маси гарних коментарів, знаходяться і таки, що кажуть про постановку кадру і ситуації загалом.

Один із коментаторів із Facebook пише: "Я і досі маю зуб на правоохоронні органи, однак висловлюю повагу цьому офіцерові".

Сам співробітник поліції, 25-річний Де Прімо був вражений такою увагою до себе. Його не попередили про появу світлини, а поліцейський департамент до останнього не міг ідентифікувати доброзичливого співробітника.

"Було холодно і можна було побачити пухирі на ногах безхатченка. У мене було дві пари шкарпеток, а мені все одно було холодно. Ми почали говорити, я дізнався, що в нього 12-ий розмір ноги", - розповідає полісмен.

Офіцер зайшов до магазину на 7-ій Авеню. Продавці магазину були шоковані його поведінкою і надали йому знижку. Замість 100 доларів, він купив пару взуття на весь сезон за 75.

За словами офіцера, безхатченко був найповажнішим джентльменом, якого він тільки зустрічав. "Його обличчя освітилося, коли він побачив пару черевиків. Я запропонував йому чашку кави, але коли взуття було у його руках, він пішов своєю дорогою. А я повернувся на пост", - розповідає він.

Реклама:

Головне сьогодні