Тест

"Найплідніша" сурогатна мама світу завершує свою діяльність

У жінки є двоє дочок, 22-річна Стефані та 19-річна Меган, решту малят, декотрі з яких біологічно теж є її дітьми, вона виносила для інших пар.

Про це пише The Daily Mail.

Хорлок, будучи найпліднішою сурогатною матір’ю в світі, своїми вчинками заслужила глибоку повагу людей, але й стала об’єктом засудження, коли тест ДНК довів, що дев’ята її сурогатна вагітність не була результатом штучного запліднення. Кароль тоді випадково завагітніла від свого партнера Пола Брауна – але все одно віддала новонароджене маля "замовникам".

Серед 12 дітлахів, яких вона виносила для інших пар, була двійня та трійня. Тринадцяте маля має з’явитися на світ у квітні.

"Я повинна зупинитися через мій вік, але мені шкода, що я мушу це зробити", - говорить жінка.

"Дехто запитує, як я можу віддавати дитину, яка біологічно є моєю, але я б ніколи не згодилася на таке, якби не була певна, що пари, яким я допомагаю, стануть дивовижними матерями й татусями", - пояснює Кароль.

Хорлок запевняє, вона ніколи ні про що не шкодувала. Люди, яким вона допомогла, пройшли через багато страждань, і вона знає, що її вчинок – найкращих для них дарунок. Закиди відносно того, що вона робити усе це заради грошей, Кароль просто жахають. Жінка стверджує, що всі її "клієнти" – звичайні люди, і платять їй стільки, скільки зможуть.

"Безумовну любов, яку я відчуваю до своїх дочок, не можна ні з чим порівняти, але цей зв’язок утворювався, коли я починала годувати їх грудьми та піклуватися про них, а не під час вагітності. Я не прив’язуюся до дітей, поки не починаю їх плекати", - пояснює вона.

Усі рідні та друзі, окрім її батька, підтримують Кароль. Із ним у жінки доволі складні стосунки, бо для нього це виглядає таки чином, що донька "віддає його біологічних онуків".

Між тим Стефані та Меган було 5 і 2 рочки, коли їхня мама уперше стала сурогатною мамою.

"Я пояснила, що животик іншої мами зламаний, і тому я використовую свій животик, щоби їй допомогти", - пригадала жінка.

Коли на світ з’явилося її дев’яте "сурогатне" дитя, його батьки вирішили зробити тест ДНК – він показав, що не лише Кароль є його біологічною мамою, а і її партнер Пол – біологічним батьком.

"Коли ми взнали, що сталося, я кілька тижнів проплакала. Ми з Полом думали про те, щоби забрати дитину назад – але я не могла так вчинити з іншою жінкою. Тож ми погодилися, щоби вони його всиновили", - розповідає Кароль.

"Звісно, спершу вони були розчаровані, але він пробув у них уже 6 тижнів, і вони його полюбили. Він був дуже бажаним дитям", - пояснює вона.

Для Кароль та Пола це випробування виявилося дуже тяжким, але вони пройшла його, і залишилися разом.

Жінка зберігає фото всіх "своїх" малюків, спілкується з деякими родинами та мріє, що коли діти подорослішають, вона зможе з ними побачитися.