Британський вчитель після канікул перетвориться на вчительку

— 20 грудня 2012, 11:28

32-річний вчитель Нейтан Аптон змінить стать і повернеться до роботи уже як учителька, Люсі Мідоуз.

Про це повідомляє The Sun.

Діти уже в курсі майбутніх змін. Як розповідають батьки, Нейтан пояснив учням, що просто "народився із дівочими мізками в тілі хлопчика".

Діти намалювали містера Аптона

Іще до початку гормональної терапії учитель почав вбиратися в жіночий одяг. У 2013-му йому буде зроблена операція зі зміни статі.

"Містер Аптон здійснив значущі зміни в своєму житті, після різдвяних канікул він здійснить зміну статі, щоби жити як жінка. Вона повернеться до роботи як міс Мідоуз", - офіційно оголосила школа батькам учнів.

Аптон викладає в 6-му класі. Він каже, що дуже любить свою роботу і дуже дякує адміністрації та колегам за підтримку.

"Для мене був довгий та непростий шлях, і, безперечно, непросто було прийняти таке рішення", - сказав учитель у своєму зверненні.

Не всі батьки в захваті від цієї новини. Батько трьох дітей Вейн Кові зазначив, що геть не очікував, що йому так рано доведеться пояснювати своїм малим, хто такі трансвестити.

Дітям, котрі навчаються в початковій школі, від 5 до 11 років. Дехто з батьків вважає, що неприпустимим те, що в такому ніжному віці їм доводиться зустрітися з речами, котрі можуть збити з пантелику й дорослого.

"Вважаю, що кожен учитель, який збирається змінити стать, мав би змінити і школу", - заявив один із батьків.

"Школа поставилася до цього з великою делікатністю, і, гадаю, для нього це дуже сміливий крок", - зазначила бабуся 7-річної учениці.

Реклама:

Головне сьогодні