Зріст 170 сантиметрів, вага 78 кілограмів: Міс ідеал 1912-го року

— 24 грудня 2012, 16:51

Елсі геть не схожа на сучасних моделей Victoria's Secret, зате пропорції її тіла практично повторюють фігуру Венери Мілоської.

Про те, яким був еталон жіночої краси 100 років тому, нагадує The Daily Mail.

Талія в Елсі була 77 сантиметрів, на 1 ширша, ніж у Венери Мілоської. Об’єм грудей уродженки Брукліна дорівнював 88 сантиметрам, давньогрецької ж статуї – 89. Об’єм стегон Елсі був 103 сантиметри, а в Венери Мілоської – 102.

Елсі було обрано медичним експертом із-поміж 400 претенденток. Звісно, збереглися лише чорно-білі фото, але її описують як "світлокосу, блакитнооку дівчину, чий вид говорить про бездоганне здоров’я".

Як розповіла журналістам сама Шіл, хорошим здоров’ям вона завдячувала "своєму здоровому глузду".

"Я їла лише те, що мені хотілося, і тоді, коли хотілося", - поділилася красуня.

Елсі майже ніколи не снідала, а найулюбленішою стравою її були біфштекси. До солодощів дівчина була байдужа та ніколи в житті не пила ані чаю, ані кави.

На думку Шіл, основними проблемами її ровесниць було те, що вони забагато танцюють, надто тяжко працюють та допізна засиджуються за навчанням.

Сама Елсі вивчала садівництво в Університеті Корнелла та збиралася розвивати ферму свого тата. Дівчина називала себе "палкою суфражисткою" та казала, що якби була чоловіком, то обрала б якусь інженерну спеціальність.

Реклама:

Головне сьогодні