Азаров знову все поміняв в "Охматдиті"

— 28 грудня 2012, 17:40

Як повідомляє урядовий портал, відповідне розпорядження підписав 24 грудня прем’єр-міністр Микола Азаров.

Також скасували наказ МОЗ від 28 листопада 2012 року № 258-о "Про затвердження нової редакції Статуту Національної дитячої лікарні "Охматдит" МОЗ України".

Крім того, скасовано наказ Мінздоров’я від 4 грудня 2012 року № 270-о "Про приведення організаційної структури Національної дитячої лікарні "Охматдит" МОЗ України у відповідність до Статуту".

[L]Раніше МОЗ повідомляв, що згідно зі статутом "Охматдиту" було ліквідовано дві посади – гендиректора і головного лікаря закладу – і введено одну посаду головного лікаря.

Колишній гендиректор "Охматдиту" своє звільнення оскаржував.

Тепер Кабмін повідомляє, що Міністерству охорони здоров’я доручено затвердити у 3-денний строк нову редакцію Статуту "Охматдиту", передбачивши в ньому "утворення наглядової ради, а також норму про те, що генеральний директор лікарні призначається на посаду та звільняється з посади за погодженням з Кабінетом міністрів".

В уряді пояснюють, що все це робиться на виконання доручення президента Віктора Януковича від 21 грудня 2012 року і "з метою збереження доступності та забезпечення якості високоспеціалізованої медичної допомоги дітям", яка надається у "Охматдиті".

"Українська правда"

Реклама:

Головне сьогодні