Вчителька стусанами та образми "виховує" хлопчика за невиконане домашнє завдання. Відео

— 7 грудня 2012, 16:08

У ролику видно, як вона кричить на хлопчика, дає йому стусанів та смикає за руки. "У тебе хтось помер? На мене дивись, дрянь така", - запитує чуйний педагог.

Відео зняв один із учнів на мобільний телефон, пише видання "В городе".

Відео викликало широкий резонанс в соцмережах, причому велику кількість коментарів залишають користувачі "В контакті", які навчалися у цій школі, або віддали туди своїх дітей.

"Справа в тому, що моя дитина вчиться в цій школі і майже весь наш двір. І про цю вчительку я чула. Для неї хороші діти - це ті діти, які з нею займаються репетиторством за гроші. А ті, які відмовилися займатися, їх вона ось так принижує і занижує оцінки. У цьому році з її класу перевелися дві людини в паралельний клас. Я думаю, це багато що означає", - пише Марія.

"Я не буду нікого захищати, але вчилася тут. Я, як і ви, проти побиття, але в цій школі багато дітей з неблагополучних сімей. І на цьому відео видно, що батьки хлопчика їм не займаються. Ви кажете, в старших класах вчителька б побоялася накричати? Одна вчителька просто забрала у хлопчика щоденник за погану поведінку, а він застрибнув їй на спину і почав заламувати руки, забираючи його. Тут на таке нормально реагували, тому що у багатьох проблеми. Директор зі школи нікого не виганяє, максимум - просять, щоб дитина сама забрала документи і пішла після 9-го класу", - пише Ольга.

Девіз спеціалізованої школи природно-медичного профілю № 44, в якій сталася подія: "Головне - дитина, його усмішка, душа, здоров'я".

На сайті школи зазначається, що педагоги школи працюють над "формуванням в учнів загальнолюдських і національних цінностей, розвитком особистості, здатної до самореалізації та творчої активності".

Реклама:

Головне сьогодні