GPS-навігатор відправив жінку у Загреб замість Брюсселя

— 14 січня 2013, 14:32

Інцидент стався, адже 67-річна бельгійка довірилася своєму GPS-навігатору, який проклав невірний маршрут руху, повідомляє Lenta.ru із посиланням на Direct Matin.

Жінка розповіла, що виїхала з комуни Еркелін і відправилася до Брюсселя, де повинна була заїхати за подругою. Вона ввела адресу в навігатор, і той "знайшов" його в Загребі і склав для пенсіонерки відповідний маршрут.

За словами самої Моро, шляхом вона була занурена в свої думки, і їй не здалося дивним, щодорога затягнулася. "Дорожні покажчики змінилися з французьких на німецькі, я бачила покажчики на Кельн, Франкфурт. Але я не ставила жодних питань", - зізналася жінка.

В дорозі Моро двічі заправляла машину, один раз потрапила в невелике ДТП, а також встигла поспати, припаркувавшись на узбіччі. Вона їхала два дні і замість 38 кілометрів, що відділяли її від Брюсселя, подолала приблизно півтори тисячі кілометрів.

Поки Моро здійснювала свою подорож її син звернувся в поліцію, повідомивши про те, що його мати зникла. Пізніше жінка зателефонувала синові, і пояснила ситуацію. У понеділок, 14 січня, вона відправилася додому в Бельгію.

Реклама:

Головне сьогодні