ДАІ попередила про ускладнення погодних умов

— 15 січня 2013, 10:10

Про це повідомила прес-служба ДАІ з посиланням на Гідрометцентр.

Згідно з інформацією, 15-17 січня на території держави місцями туман, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

Так, 15 січня, вночі та вранці місцями буде туман, видимість 200-500 м; в західній частині подекуди пориви вітру 15-20 м/с, на Закарпатті та в Карпатах місцями сильні опади, вночі та вранці налипання мокрого снігу, ожеледь.

16-17 січня очікується мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, лише 16 січня у східних областях, Приазов'ї та в Криму, вдень 17 січня у західних областях без істотних опадів.

14-16 січня у високогір'ї Закарпатської області зберігається, а 15-16 січня в гірських районах Львівської області очікується небезпека сходу снігових лавин.

У зв’язку з цим Державтоінспекція звернула увагу водіїв на складні погодні умови та закликала бути максимально уважними та обережними.

У ДАІ нагадали, що під час сильних опадів, туману тощо, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися мостами та естакадами.

Окрім того, Державтоінспекція закликала водіїв відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Українська правда

Реклама:

Головне сьогодні