У Китаї одружилися дошкільнята. Фото

— 16 січня 2013, 16:27

Як пише Global Times, яке цитує Lenta.ru, вихователі провели захід з метою підвищити обізнаність своїх вихованців у питаннях планування сім'ї.

Під час урочистості, що відбулася кілька днів тому, діти, одягнені у святкове вбрання, отримали благословення від своїх батьків, обмінялися обручками, подарунками та "вступили в шлюб", закріпивши союз поцілунком у щоку.

Вихователі підкреслили, що участь дітей у "весіллі" було добровільним, і кожен з них зміг обрати для себе партнера. Батьки підтримали цю ініціативу, заявивши, що свято залишиться у дітей в пам'яті, і сім'я буде асоціюватися у них з чимось приємним.

Однак позитивну реакцію дитяче "весілля" викликало не у всіх. Так, наприклад, фахівець з виховання з університету Сяминь заявив, що вважає проведення церемонії недоречною, адже після "вступу в шлюб" у дітей може сформуватися неправильне уявлення про сім'ю і сексуальні стосунки.

За його словами, малюки можуть стати не по роках обізнаними в питаннях сексуального характеру, а їх не варто піднімати до тих пір, поки діти не досягнуть пубертатного періоду. Думку експерта підтримали і деякі батьки.

Реклама:

Головне сьогодні