Тест

Принц Гаррі - найбажаніший холостяк

Як пише німецьке видання Der Spiegel, яке цитує Inopressa, лаври найбільш завидного нареченого дісталися 28-річному британському принцу Гаррі Уельському.

До цих пір претендент "номер 3" на британський престол (до моменту народження дитини у принца Вільяма і Кейт Міддлтон) поводився не особливо королівсько - достатньо згадати його появу зі свастикою на костюмованої вечірці і танці голяка в Лас-Вегасі.

Тим часом саме це допомогло йому стати вибором Town & Country.

"Він як джокер в королівській родині, неслухняний. Він той, хто постійно крутить романи, спілкується з різними компаніями, може взяти і з випивкою з'явитися додому в найбільш невідповідний момент. Ось чому ми любимо його більше за всіх", - мотивує свій вибір редакція.

Срібло та бронза в рейтингу холостяків дісталися австралійському гольфісту Адаму Скотту і онуку відомого модельєра Ральфа Лорена - Ендрю.

Також мрією дівчат, за версією американського журналу, є шлюб із сином фінансиста Джорджа Сороса, акторами Джорджем Клуні, Джеком Ніколсоном і навіть пра-пра-правнуком німецького канцлера Отто фон Бісмарка графом Ніколаєм фон Бісмарком. Нащадок німецького політика - багатообіцяючий фотограф, який став "наймолодшою ​​людиною, фотографії якого опублікували в журналі Tatler".

Найстаршому "нежонатику" - 79 років.

Der Spiegel вважає також примітним факт, що лауреат Пулітцерівської премії американець Філіп Рот обігнав у рейтингу таких зірок, як Клуні і Ніколсон.