Названо найпоширеніші причини подружніх сварок

— 21 січня 2013, 11:44

Більше, ніж через хатні обов’язки, чоловіки та дружини сперечаються хіба що через гроші, підсумували дослідники.

В опитуванні, організованому компанією Just Eat, узяли участь 2 тисячі дорослих британців. Кожен п’ятий засвідчив, що знає пару, яка розлучилася через побутові чвари.

Про це пише The Daily Mail.

24% респондентів назвали гроші причиною більшості сімейних сварок. 17% зізналися, що найчастіше гиркаються зі своєю половиною щодо того, хто готуватиме, прибиратиме чи пратиме.

Цікаво, що саме в перші три тижні січня на розлучення подає рекордна кількість чоловіків та жінок, зауважує адвокат Саймон Перкінс. Як причину люди дуже часто вказують саме побутові незгоди.

"Суперечки щодо того, хто бере на себе більшу частину приготування їжі та прибирання в оселі можуть ставати останньою краплею. Саме вони, а не серйозніші питання, такі як вірність, як ви могли очікувати", - каже юрист.

Допомога партнера в повсякденній хатній рутині для жінок означає значно більше, ніж для чоловіків. 31% британських дружин готові припинити стосунки з чоловіком, який нічого не робить удома.

Психолог Сесілія д’Феліс радить подружжям уникати сімейних драм над кухонною раковиною. Неприємні хатні обов’язки треба ділити по-чесному, але й час від часу влаштовувати сімейні ліниві години на дивані, що піде на користь стосункам пари.

Реклама:

Головне сьогодні