Тест

У Києві збереться рекордна кількість представників закордонних навчальних закладів

Кількість учасників міжнародної виставки "Канікули, школи і коледжі за кордоном", що відбудеться в Києві у готелі Hyatt 2 та 3 лютого, збільшилась на 14 навчальних закладів.

Таким чином, станом на 24 січня свій намір приїхати на найбільший в Україні захід у сфері освіти за кордоном підтвердило вже 134 учасника (з урахуванням підготовчих центрів при університетах англомовних країн).

Завдяки такій репрезентативності компанія DEC education — організатор виставки — ставить рекорд серед освітніх заходів універсального профілю, що проходили і проходять в Україні.

Загалом до учасників виставки приєдналися ще 6 університетів, 3 мовних центра і 5 приватних шкіл:

ATC Language & Travel (Ірландія); Braemar College (Канада); European University (Іспанія, Німеччина, Швейцарія, Griffith University (Австралія); Humboldt-Institut (Німеччина); Lemania Group of Schools (Швейцарія); Montreux School of Business (Швейцарія); Regent Oxford (Великобританія); Ross School (США); SABIS International School UK (Великобританія); Saxion University of Applied Sciences (Нідерланди); Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej (Польща); Upper Madison College (Канада); Vatel International Business School of Hospitality and Management (відділення у 18 країнах світу).

На виставці будуть презентовані рейтингові школи, університети, мовні та підготовчі курси, а також канікулярні програми в Австралії, Бельгії, Великобританії, Ірландії, Канаді, Нідерландах, Німеччині, США, Франції, Швейцарії та інших країнах (усього 25 країн).

Окрім особистих зустрічей із представниками майбутніх місць навчання, відвідувачам виставки буде надана можливість безкоштовно прослухати цікаві тренінги та майстер-класи від провідних фахівців та психологів на важливі для підлітків, студентів і батьків теми.

У програмі заходу будуть висвітлені такі питання, як розвиток пам’яті та уваги, методи розв’язання конфліктів, розвиток лідерських навичок, фінансова освіта школярів, вибір професії, ефективне використання часу тощо.

Низка представників закордонних навчальних закладів проведуть ознайомчі семінари на теми освіти за кордоном, а також відкриті уроки і вікторини.

Близько десяти шкіл, підготовчих центрів та університетів презентуватимуть стипендії та реєструватимуть учасників серед відвідувачів. Реєстрація на стенді представника надасть вам можливість першим дізнатися про корисну інформацію, заявити про себе і отримати преференцію при майбутньому оцінюванні.

Організатор виставки — міжнародна освітня агенція DEC education — запрошує вас відвідати захід усією родиною та отримати максимум корисної і практичної інформації!

Вхід на виставку безкоштовний, потребує попередньої реєстрації на сайті DEC education.