Тест

Одеська Барбі зустрілась з американським Кеном. Фото

Ані Джастін, ані Валерія не залишились задоволеними від зустрічі і пускають шпильки в адресу один одного.

Так, Джедлік у соцмережах назвав дівчину "трансвеститом" і зауважив, що вона не надто розумна, пише "Комсомольська правда в Україні".

Барбі Лук’янова розповіла виданню, що, будучи під час новорічних свят в Америці, вона вирушила на шопінг: прикупила кросівки, спортивний одяг для тренажерного залу, косметику, парфуми, мобільний телефон та ноутбук.

Джастін Джедлік і Валерія Лук'янова

За кордоном Лук'янова позувала перед фотокамерами з лялькоподібним Кеном - Джастіном Джедліком.

"Перед від'їздом мені запропонували спільну фотосесію, - розповіла Валерія. - І хоча Джастін вкрай негативно відгукувався про мою зовнішність, я все ж вирішила з ним познайомитися і висловити все, що думаю про нього. Однак поспілкуватися з хлопцем так і не вийшло, адже з Кеном не було перекладача".

[L]Барбі каже, що хоч їй і не вдалося перекинутися навіть парою слів з кривдником, після зйомок він знову став говорити про одеситку не дуже позитивно.

"Джастін написав у соцмережах, що я не дуже розумна, - зізнається Лук'янова. - Але думаю, що якраз у хлопця проблеми з інтелектом. Як він може судити про людину, навіть не поспілкувавшись із нею".

Також одеситку зачепило те, що на тлі Кена вона виглядає "не як Барбі, а як звичайна дівчина". Зате у лялькового клону із США занадто великі губи: "Хлопець їх явно перекачав".

Валерія розповідає, що Кен попросив їй вислати на електронну пошту їхні спільні фото. Але при цьому іноземець записав неправильну адресу. Барбі довелося розшукати американця на фейсбуці і відправити обіцяні знімки.

32-річний американець Джастін Джедліка замість того щоб довго нарощувати м'язи фізичними вправами, ходить у клініку пластичної хірургії, де йому вже зробили силіконові кубики пресу, біцепси, трицепси та інші особливо привабливі групи м'язів.

Все почалося з того, що 8 років тому Джастін підкоригував форму носа. Йому так сподобалося змінюватися, що він збільшив губи і змінив розріз очей. На всі операції він витратив 100 тисяч доларів, пише ТСН.