Дівчина 10 років планувала своє весілля, іще не маючи нареченого

— 29 січня 2013, 14:44

Плануванням свого весілля мешканка Нью-Йорка займалася 10 років. Кейт навіть домовилася з музикантами, котрі мали на ньому грати.

Експерти кажуть, дівчат-планувальниць, таких як вона, дуже багато.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на ABC News.

Яка музика повинна звучати на її весіллі, Кейт визначилася в 2003-му, коли почула гурт, який грав в одному з барів.

"Я підійшла до них і сказала: "В мене немає нареченого, але якщо ви, хлопці, досі будете тут, гратимете на моєму весіллі?", - згадує вона.

"Гадаю, хтось міг подумати, що в мене бракує клепки", - визнає 34-річна Овенс.

Аби створити бездоганний сценарій свого досконалого майбутнього весілля, Кейт радилася з подругами, годинами порпалася в інтернеті та навіть зверталася до планувальника весіль.

Коли жінка, котра працює в корпорації IBM, нарешті зустріла свою половинку, Шона Овенса, то тримала свої плани в секреті, аж поки чоловік їй не освідчився.

Шон пригадує, коли кохана витягла теку із сотнями нотаток щодо сукні, святкового меню, зачіски та дизайну обручок, він спершу "трохи здивувався". Утім, зізнається чоловік, результат 10-річної праці Кейт справді спростив процес підготовки до весілля, яке вони зіграли в 2012-му році.

"Це не твоє весілля, це наше весілля", - мусив він частенько нагадувати коханій, щоби вона дозволила і йому вставити свої п’ять копійок.

"Він обрав собі смокінг. Він обрав костюм та все, що вдягають хлопці. Я лише дала йому кольорову гамму", - говорить Кейт.

За словами експертів, дуже багато жінок чинять так само, як Кейт. Наприклад, за результатами опитування, проведеного одним із вебсайтів, присвячених весіллям, 40% його користувачок іще не заручені. Під час реєстрації на іншому аналогічному сайті близько 15 тисяч осіб в інформації про себе вказали "ще не заручена/ний".

Утім, як застерігає американський психолог Ліза Морс, у жінок із таким "хобі" можуть виникати складнощі з пошуком майбутнього чоловіка.

"Знайти того, хто захоче, аби його впхнули в ваше життя саме так, як треба, і з усіма рішеннями, які ви прийняли, не так вже і просто", - каже вона.

На думку фахівця, завчасне планування майбутнього весілля – це такий спосіб позбутися тривоги, відволіктися від справжньої мети, яка полягає в тому, щоби таки зустріти свого єдиного.

Реклама:

Головне сьогодні