Американець вижив після падіння з 4-ох кілометрів. Відео

— 12 лютого 2013, 14:48

Утім, всього лише після 30 секунд вільного падіння, у сміливця на висоті 4 км (за правилами його можна відкривати не вище 2-х) раптом відкрився парашут, пише The Daily Mail. Він відчув сильний ривок і приземлявся уже без свідомості.

Він дивом потрапив у зону приземлення. За його ж словами, останнє, що він побачив перед тим, як втратити свідомість, і була ця ділянка, куди він мав приземлитися.

Коли Джерардо впав на землю, до нього одразу ж кинулися його тренери і колеги, які тієї ж миті зателефонували до служби порятунку.

Парашутист перебував без свідомості протягом двох тижнів, утім його травми не можна назвати важкими: він зламав ребра та отримав рвану рану язика.

При ретельному вивченні обладнання парашутиста, виявилося, що воно було повністю зношене. За словами спеціалістів, Джерардо - найщасливіша людина, яку вони коли-небудь бачили.

Сам парашутист, переглядаючи кадри зі свого невдалого стрибка, був переповнений емоціями. "Боже мій, мені нема чим дихати. Я міг би померти того дня", - каже він.

Реклама:

Головне сьогодні