Інтенсивний курс письменницької та журналістської майстерності

5 березня стартує освітня програма письменницької майстерності та ділової журналістики у Вільній школі журналістики. Інтенсивний курс розроблений провідними українськими журналістами і майстрами тексту як для професійних журналістів, так і для початківців. Високий рівень викладу матеріалу, практичні завдання, стажування та працевлаштування для випускників роблять цей курс унікальним для України.

Освітній інтенсив складається з лекцій, семінарів і тренінгів з ділової та політичної журналістики, письменницької майстерності, копірайтингу, економічної та політичної теорії, арт бізнесу.

Викладачі курсу: Андрій Гоголев (ген.дир. Комерсант Україна), Валерій Калниш (гол.ред. Комерсант Україна), Віталій Портніков (гол.ред TBi), Антон Подлуцький (шеф редактор РБК Україна), Денис Безлюдько (директор з розвитку Українських новин), Віктор Сорока (редактор "Факти", ICTV) та інші. Детальна программа на сайті школи.

[L]

Слухачі программи зможуть відвідати заняття по медіа менеджменту та новинному виробнцтву.

Лекції проведуть Евген Кіселев, Орест Сохар (ген.директор каналу "Хоккей"), Микола Княжицький (екс-керівник TBi) та інші.

Навчання щопонеділка та середи з 19.30 до 21.30 в Києві, за адресою вул. Басейная 2а, бізнес центр Арена Сіті. З 5 березня по 24 квітня 2013 року.

По завершенню видається диплом. Випускники проходять стажування. Найкращі, традиційно, працевлаштовуються.

Відеолекцію Віталія Портнікова "Журналістика епохи авторитаризму: чи є вибір?" можна переглянути ТУТ.

Для вступу на крус заповніть електронну форму

www.journalism.org.ua

Реклама:

Головне сьогодні