Українська скрипалька акомпонувала Бочеллі на фестивалі Санремо. Відео

— 18 лютого 2013, 11:53

Донька українських мігрантів в Італії, родом з Івано-Франківська, акомпонувала на скрипці Андреа Бочеллі пісню "Quizas quizas quizas".

Виступ Бочеллі у супроводі Насті Петришак подивилися в прямому ефірі більше 13 мільйонів глядачів.

Настя не вперше акомпанує Андреа Бочеллі. У 17 років вона акомпанувала всесвітньо відомому тенору на його концерті в Мілані у присутності 2 тис. глядачів. Перед українською публікою Настя вперше виступила в Римі, в театрі "Елізео", під час святкування 20-ї річниці Незалежності України, організованого Християнським товариством українців в Італії.

Анастасія розпочала заняття скрипкою в Івано-Франківську, коли їй було 5 років. Пізніше її батьки виїхали до Італії. В 2005 році до них приїхала і донька, продовжуючи заняття скрипкою.

Батьки, бачачи незвичайний талант дівчини, створили їй всі необхідні умови для його розвитку, фактично, присвятивши цьому своє життя. Незважаючи на юний вік, тендітна дівчина дуже швидко полонила італійську публіку своєю віртуозною грою на скрипці.

За декілька останніх років вона стала абсолютним перможцем практично всіх італійських конкурсів скрипалів, закінчила з відзнакою 2 італійських музичних вищих навчальних заклади. На концертах їй акомпанують кращі оркестри Італії.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні