Обрано найкращі для флірту цитати з фільмів

— 21 лютого 2013, 16:53

Про це пише Лента.ру з посиланням на Reuters.

Жінки, які брали участь в опитуванні, віддали перше місце фразі, яку сказала героїня Одрі Хепберн у фільмі "Шарада" 1963 року: "Знаєте, я не кусаюся ... До тих пір, поки мене про це не попросять".

На другому місці опинилася цитата з фільму "Мати чи не мати" (1944), вимовлена ​​Лорін Беколл: "Ви не зобов'язані щось говорити. Ну хіба що посвистувати. Ви знаєте як свистіти, чи не так, Стів? Ви просто з'єднуєте губи і дуєте".

Трійку лідерів замикає вислів Кетлін Тернер у фільмі "Хто підставив кролика Роджера?": "Ви не знаєте, як важко жити жінці з моєю зовнішністю".

Як зазначила представниця Badoo.com, учасниці опитування віддали перевагу цитатам з гумором, а не фразам, що містить натяки на вульгарність.

Чоловіки віддали перше місце цитаті з картини 1932 року "Тінь на південь", виголошеній Бетт Девіс: "Я б хотіла тебе поцілувати, але я тільки що вимила голову".

"Не поклоняйтеся мені до тих пір, поки я цього не заслужила" - вислів Ширлі Маклейн зі стрічки "Мова ніжності" - зайняв друге місце.

Третє місце чоловіки віддали діалогам між Лорін Беколл і її партнером Хамфрі Богартом в "Мати чи не мати".

Опитування було приурочено до майбутньої ювілейної церемонії вручення премії "Оскар". Американська кіноакадемія роздасть свої нагороди 24 лютого.

Реклама:

Головне сьогодні