Поліцейський собака вистрілив із пістолета

— 5 березня 2013, 16:08

Як зазначає Lenta.ru, пошуки проводилися в ніч на 3 березня. Як повідомили в управлінні шерифа округу Ессекс, нишпорка в супроводі кінолога шукала зброю в придорожньому заметі.

Відчувши пістолет, собака почала розкопувати сніг і випадково натиснула на спускову скобу. Куля потрапила в розташований поруч будинок. Ніхто з мешканців не постраждав.

Раніше тієї ж ночі один з офіцерів поліції почув три постріли і почав переслідування автомобіля з трьома молодими людьми.

Під час погоні машина зупинилася, і один з пасажирів спробував заховати щось у снігу. Після прибуття підкріплення всі троє підозрюваних були затримані і почалися пошуки викинутого дев'ятиміліметрового пістолета марки Ругер, який, як з'ясувало слідство, був викрадений в сусідньому штаті Нью-Гемпшир у жовтні 2012 року.

Той, що стріляв у момент затримання заявив, що хотів перевірити пістолет. Трьох затриманих, які виявилися місцевими мешканцями у віці від 21 до 28 років, звинувачено в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів, придбанні зброї зі стертим серійним номером та придбанні краденої власності.

Реклама:

Головне сьогодні