Мати "подарувала" хлопчика парі пенсіонерів

— 22 березня 2013, 10:20

Нині, родичів хлопчика шукає міліція, пише ТСН.

Молоду матір з дитиною старша жінка помітила біля свого під'їзду ще кілька тижнів тому. Спочатку підгодовувала дитину, чим могла. А згодом почула від жінки жалісну історію, що її з сином п'яна мати вигнала на вулицю. Пенсіонерка забрала їх до себе.

Жінка, що назвалася Катериною, переночувала у квартирі пенсіонерів тільки одну ніч. Потім пішла і не повернулася. Старі чекали повернення матері аж до вечора, а потім викликали міліцію. Правоохоронці відвезли дитину в інфекційне відділення дитячої лікарні. У дитини виявили воші. Але проблемою для медиків став не фізичний, а психологічний стан малюка.

Хлопчикові з вигляду - три роки, але він увесь час мовчить. Зараз за його реабілітацію взялися у дитбудинку центру опіки. Там кажуть, що потрібнен щонайменше місяць, аби дитина оговталася. Фахівці кажуть, що важко уявити, що пережила дитина, але зізнаються, що, мовляв, нічого хорошого вона не бачила.

Досі ніхто не знає, як звати малюка. Мати начебто називала його Тимуром, але на це ім'я, як і на всі інші, дитина не реагує. Дізнатися, чий це хлопчик, намагається міліція. Слідчі дії розпочали за статтею "злісне невиконання батьківських обов'язків". Поки не знайдуть рідних хлопчика, він перебуватиме у дитячому будинку.

Реклама:

Головне сьогодні