Росію виставили на e-Bay

— 26 березня 2013, 15:20

Як пише Lenta.ru, за заявою продавця, країна "офіційно використовувалася" тисячу років і знаходиться в "нормальному стані".

В якості ілюстрацій до оголошення використовуються зображення Кремля, політична карта Росії, фотографії футбольної вболівальниці та ракетної установки "Тополь-М".

Продавець також забезпечив лот коротким описом з інформацією про площу країни і чисельність її населення. Він також пояснив походження назви країни від грецького слова, яке в свою чергу походить від візантійського найменування Київської Русі.

Стартова ціна лота становила один американський цент або 31 копійку. На момент написання новини жодної ставки зроблено не було. Варто відзначити, що, згідно з правилами аукціону, доставка здійснюється тільки в США. Торги триватимуть до вечора 30 березня.

Це не перший випадок, коли на eBay виставляють цілу країну. У списку заборонених до продажу товарів аукціон не вказує державу, хоча може зняти будь-який лот, якщо він порушить законодавство країни продавця.

Так, в 2012 році на аукціон виставили Грецію, особливо відзначивши "двадцятирічну традицію хабарництва". Тоді ціна досягла 48 тисяч доларів, після чого лот був вилучений.

У 2008 році на аукціони виставляли Бельгію та Ісландію, відзначивши, що до останньої не додається співачка Бьорк. Роком раніше на аналогічний аукціон бельгійці виставили ще й свого прем'єр-міністра.

Реклама:

Головне сьогодні