Морський лев проник до готелю та влігся на крісло. Фото

— 28 березня 2013, 18:51

Щоб потрапити в готель, тварині довелося подолати пляж, перейти через дорогу, а потім зайти у внутрішній дворик комплексу, розташованого в Ла-Хойї, на північному заході Сан-Дієго, повідомляє Lenta.ru.

За словами менеджера готелю Шейна Паппас, йому повідомили про морського лева рано вранці у вівторок, 26 березня. Він зізнався, що був вельми здивований інформацією про такого незвичайного гостя. Коли Паппас прибув на роботу, він застав морську тварину мирно сплячою в кріслі.

Співробітники готелю викликали представників океанаріуму SeaWorld. Операція по винесенню юної морської мешканки з готелю зайняла близько півгодини. При цьому Паппас зазначив, що все могло б відбутися набагато швидше, але в готелі знайшлися мешканці, які побажали сфотографуватися з морським левом. Крім того, про молоду самку розпитували діти, які стали свідками операції.

Морського лева відвезли в SeaWorld, де він пробуде найближчі півтора місяці. Фахівці повинні переконатися в тому, що він здоровий, перш ніж відпустити його назад у дику природу.

Реклама:

Головне сьогодні