Більше 60-ти пар взуття та омари на обід: як живе 6-річна красуня. Фото. Відео

— 15 квітня 2013, 14:02

Маленька мільйонерка з радістю розповідає про свій "дорогий" смак у кулінарії, взутті та одязі, пише The Daily Mail.

За словами маленької Ізабелли, вона суперзірка. "В мене є власна лінія прикрас і я дуже люблю бути босом. Я ніколи ні в чому не програю і майже у всіх конкурсах, в яких я беру участь, я перемагаю. Однак більше за все я люблю взуття. В мене його більше 60-ти пар", - каже вона.

Її мама, 39-річна Сюзанна, є співвласником бізнесу дитини. Вона розповіла, що не хоче, аби її донька виросла "зіпсованою". "Ви бачите, що сталося із Брітні Спірз. Я не хочу, щоб те саме відбулося із моєю дитиною. Але вона любить гарні речі і ми її підтримуємо в цьому", - каже вона.

За словами Сюзанни, родина дуже багато подорожує, тож у дитини дійсно "з'явився смак на 5-ти зіркові готелі і вона любить там бути".

"Іноді вона божеволіє та замовляє страву на 2 200 доларів. Це в жодному разі не картопля фрі та чізбургери. Це завжди найдорожчі страви, такі як філе міньйон та омари", - розповідає мама "зірки".

"Я знаю, що це виглядає помпезно, однак для нас - це смішно, і це частина її особистості", - каже вона.

Багато грошей, дівчина заробила на власній колекції прикрас та косметики. До неї входять блиски для губ, браслети та інші "дівочі" пристрасті.

Більшість грошей, які вони отримують з бізнесу, витрачаються на одяг та взуття Ізабелли.

Дитина має візажиста, регулярний спрей-засмагу, нарощене волосся, акрилові нігті і навіть створені на замовлення штучні зуби, вартістю 500 доларів США.

Сюзанна також додає, що кожен її виступ має бути схожий на Бродвейське шоу, а кожне вбрання на замовлення, вартістю до 10 тис. доларів.

За словами жінки, на участь у кожному конкурсі витрачається близько 50 тис. доларів США.

Реклама:

Головне сьогодні