Жінка знайшла в хлібині змію. Фото

— 17 квітня 2013, 13:51

Користувач під ніком humanimalcracker виклав фотографію буханця хліба і залишив під нею підпис: "Моя тітка знайшла у хлібі цілу змію!", пишуть Вести.ru.

На фото дійсно знято фрагмент випічки, в якому явно присутнє чужорідне тіло.

Племінник жінки пояснив у коментарях, що вона придбала їжу в булочній Mrs. Baird's, популярній в Техасі і прилеглих штатів. Прийшовши додому, вона зібралася зробити сендвіч і раптово виявила в тесті неапетитну начинку.

Девід Маргуліс (прес-аташе мережі булочних) припустив, що фото є звичайною підробкою.

"Претензії такого роду зазвичай виявляються помилковими. Цей випадок - не той, про який можна сказати: "Так, таке справді могло трапитися. Це звинувачення дуже дивне", - зазначив чоловік.

Він підкреслив, що співпрацює з компанією 25 років і за весь цей час не траплялося жодного подібного інциденту. Маргуліс додав, що Mrs. Baird's має 105-річну історію і завжди відрізнялася високою якістю продуктів, з яких випікають вироби.

В офіційному зверненні секретар припустив, що в тісто, ймовірно, потрапила не змія, а шматок підгорілого тіста.

Пекарня запропонувала постраждалим надіслати буханець на експертизу, щоб незалежні фахівці змогли визначити, що ж саме в ній запекли. У булочній резюмували, що клієнти досить часто плутають злегка горілі елементи з мертвою живністю.

Любителі випічки нерідко знаходять сторонні предмети в улюблених ласощах. Влітку 2012 року авіакомпанії Delta довелося виправдовуватися за голки, які казна-як потрапили в сендвічі пасажирів бізнес-класу на чотирьох рейсах.

Реклама:

Головне сьогодні