Тест

Британське видання описало секс-тури в Україну: "ринок скота" тут процвітає. Фото

Британське видання The Daily Mаil звернуло увагу на "шлюбну промисловість" у містах колишнього Радянського Союзу, розраховану на британських та американських чоловіків, які не "змогли знайти кохання у себе вдома".

За словами одного 47-річного британця, коли дивишся на фото "показово одягнених" молодих жінок, то здається, що "ти помер і потрапив на небо".

Зазвичай, чоловіки сплачують від 1500 до 3000 фунтів стерлінгів, аби потрапити на спеціальний тур до одного із колишніх радянських міст, який облаштований так, що "все, за що ви маєте турбуватися - аби вам зустрілося якомога більше жінок".

І якщо Україна відома своєю зношеною економікою, ринок побачень, який критики вважають за краще називати "ринком скота", навпаки процвітає. На думку кмітливих журналістів видання, цьому посприяв легший візовий режим, ніж в Росії та інших колишніх держав СРСР.

Між тим, у мережі з'явилися фото, на яких зображено цих самих "туристів" поряд із "радянськими дівчатами". Користувачі одразу ж почали обурюватися, залишаючи такі коментарі: "Що можна сказати про нашу країну, якщо наші жінки пропонують себе таким чоловікам, деякі з них схожі на дегенеруючих дідусів", або "Чому наші жінки так себе принижують?".

Чоловікам, які придбають тур, обіцяють, що вони будуть в компанії "щирих, молодих, вродливих жінок, які вірять у сімейні цінності". Організатори також обіцяють, що тут, протягом 11-ти днів можна зустріти більше гарних жінок, ніж за 5 років".

Зазвичай, в ході подібних заходів 15-25 клієнтів знайомляться зі 150-250 жінками, які часто не знають англійську, так що спілкуватися допомагають перекладачі.

Для полегшення завдання, кожному на одяг прикріплюють папірець з ім'ям, а то й з номером, що в очах критиків асоціюється з работоргівлею. За день один чоловік знайомиться в середньому з п'ятьма жінками.

На одному із сайтів, що організовує такі тури до України і Росії, є підпис: "Наші клієнти на сьогоднішній день знайомляться із 5-ма дамами на день".

"Наш Kiev Romance Tours (романтичний Київський тур) пропонує Вам унікальну можливість відвідати одне з історичних міст на всій території колишнього Радянського Союзу, і в той же час зустріти тисячі красивих українських жінок".

Київ, підкреслюють вони, "абсолютно чарівне місто. Його чарівність може зрівнятися лише із жінками, що мешкають тут".

Часто такі тури включають в себе ще пару візитів до інших міст Східної Європи. Це можуть бути провінційні міста, де стандарти життя знаходяться на нижчому рівні.

Так, мова у статті йде і про Полтаву. Про неї сказано: "І місто, і жінки приємні. Вродливі жінки Полтави, з їхньою розслабленістю та легкістю, допомагають зробити вашу 2-денну подорож сюди найприємнішою, у порівнянні із іншими містами".

За словами одного державного службовця, який зберігає свою анонімність, в нього за плечима невдалий шлюб та невдалі стосунки. "Я хочу традиційну дружину. Багато чоловіків тут погодяться зі мною", - каже він.

"Вдома, наші жінки виховані, аби бути незалежними, жити своїм власним життям і не дбати про своїх чоловіків. Це прекрасно, але я хочу традиційну домогосподарку. Якщо є діти - вона залишається, аби бути з ними вдома. Що в цьому поганого?", - запитує шукач сімейного щастя.

Він готовий був платити за своє турне, бо почув що "українські та російські жінки "не забруднені" фемінізмом".

Ще один американець на ім`я Джим Ді Грегоріо з Арізони, каже, що він хоче знайти жінку, яка була б старомодна та вихована у суворій родин. "Вона має походити з родини, де батько був головним. Я волію бути капітаном свого корабля", - каже він.

Його мета у підписанні контракту з однією із агенцій: знайти жінку, втричі молодшу від нього. Він долав тисячі кілометрів у пошуках "традиційної та сексуальної" дівчини.

Утім, він не один у своїх побажаннях.

В той самий час, коли один російський блогер виклав світлини із таких "dating sessions" у мережу, одразу ж "посипалися" гнівні коментарі.

"Вона продалася за пляшку Коли", - пише один.

"Це парад геріатрії. Що жінки роблять поруч із цими старими", - питає інший.

"Наскільки Вам мають подобатися гроші, щоб піти із цим", - пишуть коментатори.

"Так сумно, що вони повії. Це саме так називається", - бідкається користувач. В свою чергу, 23-річна Галина, яка брала участь в одній із таки сесій у Києві, відповіла: "Так, але коли ми маємо обирати між побиттями та алкоголіками, які не бажають навіть власних дітей, не бажають працювати... ці дівчата краще поїдуть із старими іноземцями".

Формат зустрічей дуже принизливий, пише видання: забезпечені чоловіки із Заходу і бідні дівчата з Росії та України. Навантаження тут більше на жінок, а не на чоловіків.

На деяких сесіях жінки одягнуті у бікіні.

Однак, як попереджають експерти з організації міжнародних шлюбів, жінки можуть опинитися в ще гіршому становищі. Агенції і служби знайомств обіцяють їм заможних чоловіків, тоді як насправді майже ніхто не перевіряє ні їх матеріального становища, ні психічного стану.

Цілком можливо, що людина, що видає себе за багатого іноземного бізнесмена, виявиться людиною з кримінальним минулим або ще чим смішніші.

The Daily Mail