Під Києвом відкриється справжній британський табір

— 18 квітня 2013, 11:30

Влітку в Київській області почне роботу дитячий освітній табір DEC camp — цілковитий аналог британських мовних таборів, які працюють за концепцією комплексного розвитку дитини. У таборі пропонуватиметься інтенсивний курс англійської мови, яку викладатимуть носії, активне дозвілля, практичні профорієнтаційні заняття і оздоровчі процедури.

На сьогодні DEC camp є унікальним в Україні освітнім проектом, — стверджують організатори. Тут поєднуються чудові умови дитячого відпочинку з сучасними можливостями розважального навчання (т. зв. "edutainment"). "Ми працюємо на базі відпочинку європейського класу, маємо 99-відсотковий персонал із носіїв мови (серед них є навіть випускники Кембриджу і Сорбонни), поєднуємо уроки мови з заняттями на кафедрах і забезпечуємо фактично цілодобове спілкування англійською", — підкреслює директор табору Ірина Зарецька.

Новим місцем знаходження DEC camp стане центр дитячого відпочинку "Славутич", розташований у заповідній території в с. Циблі (80 км від Києва). Особливостями бази є високий рівень комфорту, 5 га власної території, медично-оздоровчі корпуси, спортзал, басейн, ігрові поля, танцювальна студія, кіноконцертний зал тощо.

База "Славутич" стане вже четвертим місцем дислокації DEC camp. Заснований у 2009 році, табір "квартирував" на базах відпочинку і пансіонатах Полтавської області, Криму та Закарпаття.

За словами організаторів, ще однією новинкою сезону стане суттєвий перегляд навчальної програми. 30-годинний двотижневий курс англійської доповнять заняття на кафедрах та лекції запрошених фахівців, завдяки чому навчальний компонент збільшиться до 60 годин. Викладачі кафедр — англомовні спеціалісти, які проводитимуть практичні заняття з напрямів, що найбільше цікавлять дитину: сценічне чи декоративне мистецтво, наука і техніка, бізнес і лідерство, спорт і туризм, фото і відео тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Табір розпочне роботу 19 липня і прийматиме дітей 7–18 років. До кінця літа планується прийняти три зміни по два тижні кожна. Розпродаж путівок у розпалі, і організатори рекомендують не затягувати з бронюванням.

Подробиці можна дізнатися за телефонами: 066-310-48-53, 044-390-76-24 або на сайті організатора www.dec-camp.com.

Реклама:

Головне сьогодні