П'яний чоловік повипускав тварин із зоопарку

— 18 квітня 2013, 14:19

В результаті, частина тварин опинилася на волі, повідомляють Вести.ru із посиланням на WINK News.

58-річний Стівен Трю був затриманий 15 квітня. Правоохоронці звинуватили його в незаконному проникненні і нанесенні збитку парку Everglades Wonder Gardens. Експертиза підтвердила, що під час скоєння хуліганського вчинку американець був п'яний.

Першим, наслідки діяльності Трю побачив один з працівників зоосаду Джек Воллман. Зайшовши на територію парку, він побачив, що олені, свині і птиці знаходяться за межами вольєрів.

Він і господар установи Девід Пайпер також виявили, що хтось зламав основні ворота.

"Навколо було дуже темно. А потім я почув, як кричать фламінго. Якщо вони кричать, то можна бути впевненим, що до них проник сторонній. Я побачив якогось хлопця і вигнав його на парковку", - розповідає він.

ВІДЕО ДНЯ

Варто зазначити, що при бажанні на свободу могли вийти такі хижаки, як рись, кугуар і ведмідь. Вони, на щастя, розсудливо залишилися в клітках. Через дії Трю загинув олень, а ще один його родич зник безвісті.

Піпер розповів, що Трю вирішив випустити звірів з клітин через невдоволення тим, що зоопарк був закритий для відвідувачів до 21 квітня. Тепер любитель фауни залишатиметься під вартою до рішення суду.

Реклама:

Головне сьогодні