Дитина, хвора на рак, стала фотомоделлю та запускає власну лінію одягу. Фото

— 28 квітня 2013, 09:36

Наразі, 13-річна Талія Джой Кастеллано, яка страждає на останню стадію раку, готується до запуску колекції для підлітків разом із дизайнеркою з Лос-Анджелесу Урбаною Чаппа.

Вони познайомилися на початку цього місяця і планують запустити лінію одягу уже найближчими тижнями. За словами Талії, яку цитує The Daily Mail, вона хоче "показати молодим людям, що вони можуть виражати себе за допомогою одягу".

Лінійка одягу буде вимволізувати "нахабну, сміливу та надихаючу Талію". Дизайнерка, яка керує жіночим лейблом під назвою "Maison De Urbana", вирішила допомогти у здійсненні мрії Талії стати модельєром, вислухавши її надихаючі історії на одному із шоу минулого року.

Талії вперше діагностували хворобу на День Святого Валентина у 2007-ому році, коли їй було лише 7 років. Тоді вона була хвора на нейробластому 4-ої стадії.

Після проведеної хіміо та радіо терапії, хвороба відступила на цілий рік. Утім, у 2008-ому році лікарі виявили, що хвороба поширилася на лімфатичні вузли.

Протягом наступних чотирьох років, після періоду ремісії, рак повертався та вражав різні органи дівчинки. Минулого року в неї знову діагностували нейробластому та лейкемію. Лікарі запропонували їй трансплантацію кісткового мозку, проте Талія відмовилася від операції та вирішила насолоджуватися своїми останніми днями.

Урбана Чаппа, яка подолала рак молочної залози у 19 років, розповіла, що зустріч із Талією була тим досвідом, якого вона ніколи не забуде.

"Навіть при тому, що вона хвора і знаходилася на той час у лікарні, ми зробили найкращу річ. Вона настільки повна життям, що важко уявити те, що в неї рак. Ми розмовляли, жартували, працювали над її лінією. Моє серце болить від того, що вона має подолати все це, а вона ще стільки всього хоче зробити. Я більше за все хочу зберегти її "спадщину" живою", - поділилася дизайнерка.

Реклама:

Головне сьогодні