Фрікова дієта: 102-кілограмова "модель" вважає себе "сексі". Фото

— 10 травня 2013, 09:20

В той час, як її однолітки роблять все, аби влізти у найменший розмір, Таммі харчується "лійкою" та каже: "Моє тіло виглядає так сексуально".

Колись Таммі була нормальним 50-кілограмовим підлітком, носила вузькі джинси, любила грати у волейбол та гуляти з друзями. Однак нині, вона сидить вдома та смакує смажену курку, пончики та цілі блоки сиру.

Своєму бойфренду, 28-річному Йогану Убермену, Таммі дозволяє заливати молочні коктейлі, зроблені з морозива, прямо в горлянку, сподіваючись щодня набирати 5 тис. калорій. Таммі мріє, що колись її вага перевищить 200 кілограмів.


Таким чином вона намагається заробити гроші у мережі, як "Велика вродлива жінка".

Між тим, незважаючи на "любителів" пишної краси, яких вистачає в усьому світі, вона ставить під загрозу власне здоров`я та вкорочує собі життя.

За словами лікаря Клода Матара із Пассаденьского центру із втрати ваги, вона прийняла ризики ранньої смерті. "Її потенціал померти раніше становить 100%", - каже він.

Вона майже вдвічі більша за жінку свого віку.

Проте Таммі особливо не хвилюють не надто райдужні перспективи лікаря Клода. Вона каже, що ще ніколи не почувалася щасливішою. "Ніщо не зупинить мене у досягненні моєї мрії", - каже вона.

"Їжа робить мене щасливішою", - розповідає дівчина.

За допомогою свого бойфренда, Таммі споживає щодня близько 30-ти донатсів, купи млинців та вафель. Пара іноді може витрачати до 70 фунтів (910 грн.) на день, аби прогодувати нездоровою їжею Таммі.

Таммі розповідає, що починає свій день величезним сніданком, що складається із вафель, кремового сиру, бекону та соусу. Потім, у другій половині дня, вона може відвідати Макдональдс, аби скуштувати декілька гамбургерів.

Протягом усього дня, вона їсть снеки. "Декілька блоків сиру на день, для мене - не проблема". На обід Таммі може з`їсти дікілька піцц, або мексиканську їжу.

Наприкінці дня, неординарна "модель" випиває важкокалорійні вершки та цілу "ванну" морозива. "Лійка змушує мене допити все, що є. Навіть, коли мій шлунок вже повний", - каже вона.

Між тим, Таммі розповідає, що незважаючи на здорову вагу у підлітковому віці, вона мала низьку самооцінку, ба вважала себе огрядною.

"Після того, як я відмовилася від спорту, я почала додавати у вазі. Спочатку я була дуже засмучена. Але одного разу, я глянула у дзеркало та зрозуміла, що я буду огрядною. І я почувалася прекрасно від цього", - розповідає вона.

"Чим важчою я стаю, тим сескуальнішою я почуваюся", - каже вона.

В свою чергу, її бойфренд Йоган не переймається через увагу до неї інших чоловіків та просто вражений "тою кількістю їжі, яку вона може з`їсти".

Хлопець розповів, що ще на початку стосунків із Таммі він помітив, що дівчина любить поїсти. Однак, він каже, що все одно любитиме її такою, як вона є.

З матерілами The Sun

Реклама:

Головне сьогодні