Китаєць кувалдою розбив власне Мазератті. Фото

— 15 травня 2013, 14:55

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на Agence France-Presse, для того, щоб розбити машину, китаєць найняв чотирьох осіб з кувалдами. Вони розбили лобове скло, капот, дзеркала, частково кузов та інші деталі. На Maserati був розміщений банер із звинуваченнями на адресу дилера, який не зумів надати відповідний рівень сервісу.

Власник машини заявив, що закордонні виробники дорогих автомобілів зобов'язані надавати своїм китайським споживачам послуги, які повинні співвідноситися з високими стандартами бренду.

Ван придбав Maserati Quattroporte в 2011 році за 2,6 мільйона юанів, що приблизно в сто разів перевищує середній річний дохід китайського міського мешканця.

Коли чоловік відвіз машину на сервіс, він не зміг отримати належного обслуговування: так, замість нових запчастин в його автомобіль поставили вже використані, а потім не змогли полагодити двері і усунути подряпину на авто.

Вчинок Вана став не першим подібним випадком в Китаї. У 2011 році в тому ж Циндао бізнесмен розгромив свій Lamborghini за три мільйони юанів. Чоловік вирішив таким чином виступити проти несумлінно наданих послуг по заміні запчастин.

Реклама:

Головне сьогодні