Закоханий інженер створив для нареченої обручку, яка світиться

— 24 травня 2013, 13:54

До освідчення інженер готувався п’ять місяців, вмонтовуючи в титанову прикрасу світлодіоди. На свою руку він надягнув браслет-передавач.

Про це пише The Daily Mail.

35-річна Джулі Ніколай від радості навіть не дала Бобу закінчити його промову. Вона прийняла обручку та, звісно, сказала йому "Так".

"Я довго думав про те, як освідчитися, і мені спала на думку обручка, яку ви сьогодні бачите. Я почав працювати над нею в січні, а врешті зробив пропозицію в середині травня", - ділиться наречений.

За словами Бена, було дуже важко зробити обручку, яка б відповідала його задуму і після вдосконалення не мала б вигляд "саморобки".

ВІДЕО ДНЯ

У день, на який чоловік запланував освідчення, все спершу пішло не так. За задумом Бена, пропозицію Джулі він мав зробити увечері, за містом, але мряка змусила закоханих змінити плани. Зате зусилля Коукса цілком винагородила сама Джулі, яка була в захваті від його винаходу.

"План полягав у тім, щоби подарувати їй обручку, а тоді придбати іншу, зроблену професіоналом – але вона сказала, що замість цього хоче постійну версію цієї, тож я її зараз і роблю, бо, на жаль, через електронику в цій версії вона стала замала, щоби вона змогла носити її щодня", - пояснює Бен.

Нову, остаточку обручку зі світлодіодами інженер має встигнути зробити для Джулі до весілля.

Реклама:

Головне сьогодні