Розпродаж місць на групову поїздку до Великобританії

— 30 травня 2013, 14:10

Міжнародна освітня агенція DEC education повідомляє, що на групову поїздку в мовну школу Globe English Centre (Ексетер, Великобританія) залишилось усього 5 місць

У подорож зможуть відправитися діти та підлітки 8–17 років, які ще жодного разу не були за кордоном, або батьки яких побоюються відпускати дитину саму.

Протягом усієї поїздки дітей супроводжуватиме співробітник агенції, який забезпечить психологічний комфорт та допоможе швидко впоратися з будь-якими труднощами, які виникають у зв’язку з подорожжю до іншої країни.

Вартість путівки становить 24 250 грн. або 25 500 грн. — залежно від віку дитини.

Графік поїздки буде розписаний буквально погодинно, але це не завадить юним мандрівникам відвідати популярні пам'ятки, накупити сувенірів, а головне — суттєво покращити свою англійську! Програма гармонійно поєднує уроки, екскурсії, позакласні і спортивні заходи.

Міжнародний мовний центр Globe English Centre розташований у Ексетері — старовинному університетському місті в 2 годинах їзди від Лондона та 20 хвилинах від моря. На дітей чекає 30-годинна програма уроків і дозвілля, 2 екскурсії на тиждень і комфортне розміщення в гостинних англійських сім’ях. Харчування триразове.

Графік поїздки буде розписаний буквально погодинно, але це не завадить юним мандрівникам відвідати популярні пам'ятки

Подорож запланована на 21 липня — 3 серпня, а останнім днем бронювання путівки є 3 червня, — попереджають організатори.

Вартість путівки становить 24 250 грн. або 25 500 грн. — залежно від віку дитини.

Подробиці можна дізнатися за телефоном (044) 390-76-24 або на сайті агенції www.dec-edu.com.

Реклама:

Головне сьогодні