Дівчина знайшла убивцю свого батька через інтернет

— 11 червня 2013, 16:29

16-річний Хусто Сантос застрелив чоловіка на очах у його дружини в далекому 1986 році. Весь цей час правоохоронці безуспішно намагалися знайти злочинця, пишуть Вести.ru.

Конфлікт між жертвою і нападникам стався в ресторані Dominican Express, який належав 41-річному Хосе Мартінесу, який переїхав до Нью-Йорка з Домініканської Республіки.

У той день підприємець перебував у закладі зі своєю дружиною. П'яна група молоді на чолі з Сантосом стала чіплятися до жінки. Закономірна реакція її чоловіка не сподобалася підлітку, і він вистрілив у Мартінеса з пістолета.

Вогнепальне поранення було дуже важким, і комерсант помер у лікарні, залишивши вдову і 9-річну доньку.

Співачка Хоселін Мартінес зізналася, що мріяла знайти вбивцю рідної людини з самого дитинства. Особистість Сантоса досить швидко встановили, орієнтування на нього були розвішані по всьому місту.

Тим не менше, йому якимось чином вдалося втекти з США до Домініканської Республіки. Однак Мартінес запам'ятала ім'я людини, яка принесла у їхню сім'ю стільки горя, на все своє життя.

У чергову річницю смерті батька, близько 10 років тому, Хоселін прийшла до поліцейського відділку, щоб дізнатися, як просувається розслідування.

Усвідомивши, що детективи перебувають у глухому куті, вона вирішила, що відшукає вбивцю своїми силами. Дівчина спробувала знайти його спочатку через популярний тоді MySpace, потім через Facebook, проте це не принесло результату.

У 2008 році, коли Хоселін з головою пішла в онлайн-бази з інформацією про мешканців США, у пошуках намітився перелом.

Дівчина відкрила для себе Background.com, за допомогою якого можна встановити місцезнаходження людини, яка проживає на території Америки.

Інформація про Сантосі також виявилася на порталах USA-Peopleseach.com, Peoplelookup.com і Intelius.com. Переконавшись, що дані зі всіх ресурсів збігаються, Хоселін роздрукувала адресу і віднесла його правоохоронцям.

За деякий час поліцейські затримали злочинця, який останнім часом жив і працював у Флориді.

Незважаючи на офіційне підтвердження правоохоронних органів, співачка поки не вірить, що людина, яку вона шукала протягом 8 років, буде покарана. Хоселін зізналася, що хоче побачити Сантоса особисто. Вона додала, що витратила на пошуки всього 280 доларів.

Нью-йоркські детективи зізналися, що ніколи не знайшли б вбивцю Мартінеса без його дочки, яку за цілеспрямованість назвали "Динамітом".

Реклама:

Головне сьогодні