В Укрзалізниці кажуть, що квитків на кримські потяги вистачає

— 12 червня 2013, 13:48

Про це повідомили у прес-центрі "Укрзалізниці", пише УНІАН.

Зокрема, станом на 10 годину 30 хв. 12 червня продажу залишаються вільні місця на 27 червня 2013 року на поїзди № 146 Київ - Сімферополь, № 282 Київ - Сімферополь, № 298 Київ - Севастополь, № 205 Київ - Феодосія.

"Крім того, у пасажирів є можливість доїхати швидкісним поїздом № 80 Київ - Дніпропетровськ до Дніпропетровська і пересісти на денний швидкісний електропоїзд категорії" Інтерсіті + "Дніпропетровськ - Сімферополь", - цитує відомство видання.

За інформацією прес-служби, з Києва в напрямку Західної України на 27 червня у продажу залишаються вільні квитки за маршрутами Київ - Львів і Київ - Ужгород.

Також на передсвяткову дату залишаються вільні місця зі столиці і в напрямку Донецька, Харкова, Тернополя, Одеси та інших міст.

Крім того, в "Укрзалізниці" нагадують, що в останню добу перед датою відправлення знімається бронь на поїзди далекого прямування.

"Вся бронь на поїзди далекого прямування знімається за добу до відправлення поїзда, наступний вигляд броні - за 6 годин і остання - за 2 години до відправлення поїзда, після чого місця надходять у вільний продаж у всі залізничних каси та онлайн-системи бронювання та придбання квитків ", - сказали в прес-центрі.

Всі поїзди в південному напрямку, про які говорить "Укрзалізниця" незручні, оскільки виїжджають вдень.

Як відомо, на передодні прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству інфраструктури забезпечити безперебійний продаж квитків у південному напрямку.

Реклама:

Головне сьогодні