Нова послуга для китайських багатіїв: грудне молоко разом із годувальницею

— 5 липня 2013, 14:56

Дивна нова тенденція спостерігається у країні, коли дорослі не просто купують грудне молоко, а навіть п'ють його прямо з годувальниці, або одразу після його зціджування, пише The Daily Mail.

Як повідомляє Southern Metropolis Daily, агенції із підбору домашнього персоналу, пропонують годувальниць для новонароджених, хворих, або просто тих, хто платитиме 16 000 юанів на місяць (33 800 грн.).

За словами клієнтів, грудне молоко має унікальну комбінацію антитіл, живих клітин, ферментів, гормонів і жирних кислот, що змушує деяких людей сприймати його як супер-їжу.

За словами власника компанії-постачальника молока Лінь Юна, дорослі клієнти можуть пити молоко прямо з грудей. Або ж вони можуть скористатися молоковідсосом, якщо вони почуваються ніяково.

Критики нової тенденції кажуть про те, що відповідна практика перетворює молоко матері на товар і здешевлює зв'язок між нею і дитиною.

Один з користувачів соціальної мережі Weibo назвав новинку "замаскованою порнографією", а інші сказали, що це просто нова форма розваги для китайських багатіїв.

Реклама:

Головне сьогодні